Inflyttade

Det är dags att kraschlanda ner i sängen för en andra natt i huset, men nu är vi i alla fall till stor del inflyttade. Lägenheten blir uthyrd från den första mars, så där sparar vi in en månadshyra plus elkostnad och försäkring med mera. Nu har vi ju att stå i här om dagarna istället, i och med att vi ska fixa ett vardagsrum och ha hantverkare springande här i några veckor framöver. Förhoppningsvis kommer det komma en kille hit näst-nästa vecka som ska bila bort slipsatsen i utbyggnaden för att sedan lägga värmegolv och förbereda all VVS så långt det går inför det att väggen skall sättas upp och kakel och klinker ska sättas. Dessutom har vi i nuläget en hel lägenhet att flytta… Och nästa vecka har jag fullt upp med rep och föreställning av Avenue Q och Elin är i Oslo med skolan… Need I say that we have got lot’s to do?!

En av alla grejer som däremot faktiskt är helt underbara är att sovrummet i stort sett är klart. Det är lite fingöra kvar, som vi delvis inte kan göra nu utan måste vänta på värmen för som att måla element och resten av fönstren. Sen ska vi sätta dörrfoder och lister här, men det gör nog jag nån kväll i veckan när Elin är borta. Men jag bjuder i alla fall på en “mäklarbild”(taget med vidvinkel) så får ni se hur resultatet blev innan något blev inflyttat

 

Så här såg det ut innan

3 Comments, RSS

 1. mamma Lotta February 21, 2010 @ 9:12 am

  Yes box!
  Vi ser en ände på flytten nu! Skönt!
  Idag skiner solen och det är himmelskt vackert här hos oss! Kan nog gissa att er utsikt är en ännu vackrare vy!
  Kramisar…efter en natts vila har vi hämtat de krafter som behövs för dagens avslutning av projekt “flytta ut och tömma lägenhet”
  Vi ses om ett par timmar!
  mamma Lotta

 2. Lovisa February 21, 2010 @ 5:52 pm

  Jag önskar er all lycka i ert nya urgullig och charmiga hem som kommer att bli helt underbart!
  Kramar till er/Lovisa

 3. Kungen February 22, 2010 @ 8:24 am

  Varför finns det bakhjulsdrift…. men skönt att allt är på plats i huset nu.

  /Brun

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*