På tapeten

Det har visst hänt sig så att det blivit uppdateringar här varannan dag på sistone. Det känns så skönt att kunna dela med sig av bilder så ofta och hela tiden visa att man gjort någonting nytt. Då känner man att det går undan och att det faktiskt händer någonting! Sedan kan inte jag ta åt mig särskilt stor del av den äran. Isolerat golv har jag faktiskt gjort en del men i övrigt har jag bara bistått med handräckning i arbetet med vardagsrummet. Större delen har de händiga herrarna Andersson stått för! Vad skulle vi göra utan den där pappan och svärfarn va?

Så här var status för tio minuter sedan eller så. Nu har det kommit upp ytterligare en våd så det är inte långt till rummets andra hörn. Sedan är det ett fönster till men de sista två väggarna är helt raka och släta och lär gå som bara hejsan. Det ska bli så skönt när det här rummet är färdigt! Det kommer göra så enorm skillnad för hur det är att bo här när vi får ett helt rum till och dessutom får huset fritt från bygggdamm… Några dagar i alla fall innan vi drar igång med att riva väggar i utbyggnaden… 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*