Gröna grubblerier

Ja, nu har det hänt saker! Vi tar väl en liten visuell resumé!

Badrummet har nu kakel och klinker! Nytt sedan den här bilden togs är dessutom att det nu finns innertak. Det får jag fota i dagsljuset i morgon när jag också förhoppningsvis dokumenterar uppsatta duschväggar. Vi är så väldigt nöjda. Det där kommer bli så väldigt bra =)

I tvättstugan blev det rutiga klinker. Vi gillar det! På bilden är det inte fogat än men det är det nu. Dessutom sitter det väv på väggen. Som är grönmålad. Det där med grönmålningen är en hel historia för säga… För att göra den kort kan vi väl säga att en överläggning mellan mig om David där vita eller ljusgula väggar var alternativen så föll valet slutligen på kompromissen milt ljusgrönt. Sådan färg valdes, inhandlade soch ströks på igår kväll. Men hmm… Det här är ju… mintgrönt. Vi tänkte på tuggummin och my little ponies. Inte riktigt så det var tänkt! Det blev en tur till Coop precis innan stängningsdags för inhandlande av en annan grön nyans som skulle kunna målas över. Tillbaka hemma konstaterade vi till vår lättnad att det blev väldigt mycket bättre! Vid halv tre i natt kom vi slutligen i säng och i morse var jag en disträ sömngångare i skolan och dessutom med målarfärg i håret. Men nu ska vi väl i alla fall trivas i vår tvättstuga. Associationerna till barnprogram från 80-talet har åtminstone ebbat ut^^ Bilder även på detta får komma i morgon. Och kanske kan jag också bjuda på bilder på kommoden till badrummet då för det kan hända att den har blivit ihopbyggd i morgon kväll.

För bilder på vår trevliga växtlighet nu när det poppar upp allt möjligt här ute i trädgården kan man gärna få ta sig en titt på min andra blogg! =)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*