Sommartider

Just nu skulle det precis lika gärna kunna vara juli som maj. Igår var det 26 grader i skuggan och jag var ute nästan hela dagen och grävde, klippte gräs, krattade och målade. Och skaffade mig så klart en fin bränna på ryggen som matchar det nymålade huset riktigt bra! Jag är lite stolt över mig själv som på egen hand listade ut hur man startar och hanterar vår nyinköpta gräsklippare. Sedan körde jag som bara hejsan ända tills den dog av utmattning. Sådana där ska visst tankas. Tänka sig! 😉

Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite blomsterprakt för den som inte brukar läsa min vanliga blogg där jag redan manglat ut bilder på rabatter i flera veckor.

Studiegruppen var här i veckan och Therese gick på fotoutflykt i tulpanrabatten. Hur mycket tror ni att jag just nu önskar att grunden var ommålad? Jag kan ju inte riktigt nuta av alla de där vackra blommorna när jag hela tiden ser den flagnande färgen bakom. Men tänk nästa år när det där är fixat och tulpanerna kommer!

Mycket tulipaner blir det! =)

Och här vi våra härliga nytillkomna grannar! Mysfaktor är det när de knallar omkring nere i hagen och man hör klingandet av klockan som en av damerna har på sig. På människorna som bor i gården har jag faktiskt inte en enda bild än men jag kan intyga att de är minst lika charmiga som kvigorna 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*