Nya sidor

Det är spännande att se hur man besöker nya sidor helt plötsligt. Nu sitter man å kikar på information om hur man beskär äppelträd och flyttar vinbärsbuskar, vad man ska tänka på när man ska renovera ett badrum, eller sätta upp nya väggar.

Vi var ju som sagt uppe i helgen och gick och kikade runt, å nu har vi lite nya idéer på hur vi ska bygga om – å var vinbärsbuskarna skall placeras. Den 15:e februari kunde inte vara mer avlägsen samtidigt som den är alldeles för nära inpå. Men det är ganska trevligt att tänka på smådetaljer inför framtiden, som att när vi ska åka till Trysil – så vet vi att hemma helt plötsligt är ett hus 😉

One Comment, RSS

  1. mamma Lotta December 14, 2009 @ 2:01 pm

    Ja, nu har ni en massa kuligheter framför er!
    Jag ser också bortom det slitna…..*fniss* och tänker på det lilla bruna fula hus som vi flyttade in i 1977….och på hur det ser ut nu!
    Kramar till de båda stolta hemmansägarna!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*