Vinterlandskap

Ja, “snökaoset” har ju hittat upp till Värmland också och självklart blev både jag och Elin överförtjusta och ville se hur vårt idylliska lilla hus tedde sig när tomten var snötäckt. Nyfikenheten kring hur vår samfällighetsväg klarade sig gjorde också att vi beslöt oss för att åka iväg och se hur det såg ut – och jo, det var verkligen hur mysigt som helst.

Dessutom så har de som har hand om huset fram till inflyttning skottat stor del av tomten, även till gäststugan och jordkällaren!

Vi fick ett samtal från mäklaren idag också, där hon undrade om vi skulle välja att åberopa besiktningsklausulen och på så vis annullera husköpet. Ni kan ju gissa vad vi valde! 😉 Dessutom har vi idag beställt ett Boxer-paket där de bjöd på fyra månaders abonnemangsavgift. Vi får försöka göra såna här småsaker under tiden för att kunna stå ut till den 15:e februari.

One Comment, RSS

 1. mamma Lotta December 31, 2009 @ 4:01 pm

  Gott Nytt 2010 till er båda!
  Nu stundar härliga tider, med planering av både det ena och det andra!
  Först ut är en härlig nyårsafton med en lika härlig (???) nyårsdag…..sedan är det countdown…..

  Saknas på hemsidan…en nedräknare för den första dagen D. 🙂

  Kram, kram
  mamma Lotta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*